011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Brusilice koje možete naći na našem sajtu su odličnog kvaliteta i svaka brusilica koja se nalazi u našoj ponudi ide sa dugogodišnjom garancijom. Nudimo veliki izbor najkvalitetnijih vrsta brusilica.

Čeona brusilica kod velikog broja proizvođača laka je za rukovanje i za levoruke, a neke od njih imaju isključene grafitne čestice za veliku zaštitu motora. Ovde možete naći široku ponudu za čeone brusilice koju odlikuje pre svega snažan motor za veliku efikasnost skidanja materijala.

Kod nas se u ponudi mogu naći i vibracione bruslice kao idealno rešenje za najfiniji izbrusak i brzo napredovanje pri brušenju. Vibraciona brusilica može biti moćan alat za primenu u najtežim uslovima, a posebno za najfinije brušenje uz veliku efikasnost i najbolje rezultate.

Ugaona brusilica pruža efikasan i udoban rad, dug životni vek i izdržljivost. Neke ugaone brusilice poseduju Magnetski sistem kočnice koji ne zahteva održavanje i koji ne utiče na životni vek uređaja i grafitnih četkica.

Električne brusilice su alat koji pruža visoki kvalitet i dugotrajnost. Električna brusilica namenjen je kako profesionalcima tako i hobi korisnicima koji žele pouzdan i snažan rad kada je to potrebno.

Čeona brusilica

Čeona brusilica - čeone brusilice

Čeona brusilica sadrži rotor koji se nalazi u nastavku tela čeone brusilice i pogodan je za korišćenje na raznim površinama, ne ograničeno na ravne. Oblik čeone brusilice omogućava da se lako menja njen položaj tokom brušenja, tako da čeona brusilica daje veći opseg pokreta od ugaone brusilice.

Vibraciona brusilica

Vibraciona brusilica - vibracione brusilice

Vibraciona brusilica služi za poliranje površina pomoću šmirgle. Vibracione brusilice se obično pokreću električnom energijom, mada one za automehaničare mogu funkcionisati i po principu kompresovanog vazduha.

Vibraciona brusilica sadrži glavu na koju se stavlja komad šmirgle, a zatim se rukom ili osovinom za koju je pričvršćena vibraciona brusilica vrši pritisak koji polira površinu.

Detaljnije...

Ugaona brusilica

Ugaona brusilica - ugaone brusilice

Ugaona brusilica je napoznatiji oblik ručne brusilice. Ugaone brusilice su svoje ime dobile po tome što se kod njih rotor nalazi pod uglom od 90 stepeni, što omogućava lakše korišćenje i obradu materijala, bilo brušenje/ poliranje ili jednostavno sečenje.

Ugaona brusilica dolazi u velikom broju varijacija, najbitnije od kojih se tiču veličine brusnog diska i jačina motora. Ugaone brusilice pored toga mogu se razlikovati i po broju obrtaja, izvoru (električna energija ili kompresovani vazduh) i mnogim drugim karakteristikama.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI